Raspberry Chocolate Martini

Glas: martiniglas
Smaak: zoet
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Setting: romantisch, winter
Ingrediënten
Cocktail
- 45 ml frambozenlikeur
- 45 ml koffielikeur
- 30 ml ongeklopte slagroom
- ijs
Garnering
- 10 g chocolade
- 1 framboos
Equipment
- shaker
- barlepel
- barmaatje
- rasp
Hoe MIX je 'EM?
- Vul de shaker en het glas met ijs
- Voeg 45 ml frambozenlikeur en 45 ml koffielikeur toe aan de shaker en shake totdat er een frost laagje ontstaat
- Haal het ijs uit het martiniglas en schenk de cocktail, zonder het ijs, uit in het glas
- Schenk de ongeklopte slagroom op een barlepel voorzichtig op de cocktail zodat het drijft
- Schaaf de chocolade voorzichtig over de cocktail heen en garneer het met een framboos
Deel het resultaat met ons en je vrienden met #MIXEMcocktails op Instagram of Facebook!