Mai Tai

Glas: Tiki glas
Smaak: fruitig
Moeilijkheidsgraad: gevorderd
Setting: zomer
Ingrediënten
Cocktail
- 30 ml witte rum
- 30 ml donkere rum
- 20 ml Triple Sec
- 15 ml limoensap (½ limoen)
- 10 ml amandelsiroop
- ijs
Garnering
- 1 takje munt
- 1 limoen
Equipment
- shaker
- barmaatje
- barlepel
Hoe MIX je 'EM?
- Start met het vullen van het tiki glas met ijs
- Vul de shaker met 30 ml witte rum, 20 ml Triple Sec en 10 ml amandelsiroop
- Per het sap van een halve limoen uit en voeg dit toe aan de cocktail in de shaker
- Shake de cocktail totdat er een frost laagje ontstaat op de shaker
- Schenk de cocktail uit in het tiki glas en voeg de donkere rum toe. Dit doe je door de bolle kant van een barlepel te gebruiken zodat er een floatlaagje ontstaat op de cocktail
- Garneer de cocktail met een takje munt en een partje limoen
Deel het resultaat met ons en je vrienden met #MIXEMcocktails op Instagram of Facebook!