Mai Tai

Glas: tikiglas

Smaak: fruitig

Moeilijkheidsgraad: gevorderd

Setting: zomer

Ingrediënten

Cocktail

  • 30 ml witte rum
  • 30 ml donkere rum
  • 20 ml Triple Sec
  • 15 ml limoensap (½ limoen)
  • 10 ml amandelsiroop
  • ijsblokjes

Garnering

  • 1 takje verse munt
  • 1 partje limoen

Equipment

  • barlepel
  • barmaatje
  • citruspers
  • shaker

Hoe MIX je ‘EM?

  1. Start met het vullen van het tikiglas met ijsblokjes en het persen van de halve limoen.
  2. Vul de shaker met de 30 ml witte rum, de 20 ml Triple Sec, de 10 ml amandelsiroop en de 15 ml limoensap.
  3. Shake de cocktail stevig totdat er een frost laagje ontstaat aan de buitenkant van de shaker.
  4. Schenk de cocktail in het tikiglas.
  5. Voeg de 30 ml donkere rum toe middels de bolle kant van de barlepel, zodat er een frost laagje ontstaat op de cocktail.
  6. Garneer de cocktail met een takje verse munt en een partje limoen.


Deel het resultaat met ons en je vrienden met
#MIXEMcocktails op Instagram of Facebook!