Geniet van gratis verzending boven de €100,- Binnen 3 werkdagen verzonden

Mai Tai

Glas: Tiki glas

Smaak: fruitig

Moeilijkheidsgraad: gevorderd

Setting: zomer

Ingrediënten

Cocktail

  • 30 ml witte rum
  • 30 ml donkere rum
  • 20 ml Triple Sec
  • 15 ml limoensap (½  limoen)
  • 10 ml amandelsiroop
  • ijs

Garnering

  • 1 takje munt
  • 1 limoen

Equipment

  • shaker
  • barmaatje
  • barlepel

Hoe MIX je 'EM?

  1. Start met het vullen van het tiki glas met ijs

  2. Vul de shaker met 30 ml witte rum, 20 ml Triple Sec en 10 ml amandelsiroop

  3. Per het sap van een halve limoen uit en voeg dit toe aan de cocktail in de shaker

  4. Shake de cocktail totdat er een frost laagje ontstaat op de shaker

  5. Schenk de cocktail uit in het tiki glas en voeg de donkere rum toe. Dit doe je door de bolle kant van een barlepel te gebruiken zodat er een floatlaagje ontstaat op de cocktail

  6. Garneer de cocktail met een takje munt en een partje limoen
Deel het resultaat met ons en je vrienden met #MIXEMcocktails op Instagram of Facebook!