Mai Tai

Glas: tikiglas
Smaak: fruitig
Moeilijkheidsgraad: gevorderd
Setting: zomer
Ingrediënten
Cocktail
- 30 ml witte rum
- 30 ml donkere rum
- 20 ml Triple Sec
- 15 ml limoensap (½ limoen)
- 10 ml amandelsiroop
- ijsblokjes
Garnering
- 1 takje verse munt
- 1 partje limoen
Equipment
- barlepel
- barmaatje
- citruspers
- shaker
Hoe MIX je ‘EM?
- Start met het vullen van het tikiglas met ijsblokjes en het persen van de halve limoen.
- Vul de shaker met de 30 ml witte rum, de 20 ml Triple Sec, de 10 ml amandelsiroop en de 15 ml limoensap.
- Shake de cocktail stevig totdat er een frost laagje ontstaat aan de buitenkant van de shaker.
- Schenk de cocktail in het tikiglas.
- Voeg de 30 ml donkere rum toe middels de bolle kant van de barlepel, zodat er een frost laagje ontstaat op de cocktail.
- Garneer de cocktail met een takje verse munt en een partje limoen.
Deel het resultaat met ons en je vrienden met
#MIXEMcocktails op Instagram of Facebook!