Geniet van gratis verzending boven de €100,- Binnen 3 werkdagen verzonden

MIXEM is live!

Eindelijk is het dan zover!

De passie voor het shaken van cocktails hebben wij weten om te zetten naar een platform waar alles over cocktails te vinden is. Door het regelmatig plaatsen van nieuwe recepten, interessante blogs en interviews met partners zorgen wij ervoor dat het platform steeds interessant blijft voor jou en je vrienden.

Het creëren van een unieke beleving is meer dan het shaken van de perfecte cocktail
Middels deze website maken wij cocktails toegankelijk maken voor iedereen! De recepten zijn met zorg voor jou samengesteld en getest zodat jij niet langer hoeft te zoeken naar het juiste recept van jouw favoriete cocktail. Niet alleen het juiste recept, maar ook de setting is de key tot een geslaagde unieke beleving. Daarom denken wij niet alleen aan de recepten, maar proberen wij het jou zo makkelijk mogelijk te maken door het aanbieden van verschillende playlists die aansluiten bij jouw cocktailmoment.

De verkoop van complete cocktailboxen
Naast het testen van de recepten zijn wij achter de schermen ook druk bezig om voor jou een kant en klare cocktailbox te verzorgen zodat jij thuis kunt genieten van een heerlijke home shaked cocktail. 

Waarom kiezen voor de cocktailpakketten van MIXEM?
MIXEM staat voor het creëren van een unieke beleving. Dit doen wij door pakketten aan te bieden waar exact de juiste hoeveelheid producten en A-merk drank in zit voor het aangegeven aantal cocktails. Zo gaan wij verspilling tegen en doen wij voor jou de boodschappen! Daarnaast worden de cocktailpakketten aangeboden in luxe geschenkdozen waardoor de cocktailpakketten van MIXEM perfect dienen als geschenk voor jouw vrienden en familie.