Geniet van gratis verzending boven de €100,- Binnen 3 werkdagen verzonden

After Dinner Cocktails

Met een heerlijk diner in het vooruitzicht ben jij druk bezig met alle voorbereidingen.
 Uiteraard is een goed diner niet compleet zonder een After Dinner cocktail, want wat is nu feestelijker dan een cocktail bij het dessert? In deze blog vertellen wij jou vijf uitstekende opties om extra beleving toe te voegen aan jouw diner!

1. White Russian
Niet alleen ‘The Dude’ van de film The Big Lebowski, maar ook wij zijn groot fan van de White Russian! Deze cocktail heeft als hoofdingrediënt natuurlijk wodka, maar de koffielikeur geeft een zoete touch aan deze cocktail. De cocktail is een variant op de Black Russian, maar is uitermate geschikt als after dinner cocktail doordat hier room aan toe is gevoegd.
Nieuwsgierig geworden naar het recept? Klik dan snel hier!

White Russian


2. Espresso Martini

Voor wie van een stevige espresso houdt is deze Espresso Martini een uitstekend idee. Een gekoelde espresso gecombineerd met wodka en een koffielikeur zorgt voor een bittere smaak met een wat zoete nasmaak. Deze cocktail is zeker ook geschikt om alvast voor te bereiden zodat je na het diner niet meer hoeft te doen dan het shaken van de cocktail.
Geïnteresseerd in het recept van deze Espresso Martini? Klik dan snel hier!

Espresso Martini


3. Negroni

De Negroni is volgens ons een echte after dinner cocktail door zijn stevige smaak. Een cocktail gemaakt van gin, vermout én campari zorgt voor een mooie bittere afdronk. Perfect dus om te serveren na een uitgebreid diner! 
Nieuwsgierig naar het recept? Klik dan snel hier!

Negroni


4. Spanish Coffee

Naast de klassieke Irish Coffee wordt de Spanish Coffee steeds populairder. Deze warme cocktail heeft de bittere smaak van de koffie, maar met een zoete nasmaak door de toevoeging van Licor 43. De lobbig geklopte room maakt de cocktail helemaal af! 
Zin om een Spanish Coffee te maken? Klik dan snel hier!

Spanish Coffee


5. Brandy Alexander
Last but not least… De Brandy Alexander cocktail. Een van de zoetste afsluiters van je diner uit dit lijstje. Een combinatie van brandy en chocolade likeur maakt het stoffige imago van brandy weer helemaal van deze tijd!
Benieuwd naar het recept van de Brandy Alexander? Klik dan snel hier!

Brandy Alexander