Geniet van gratis verzending boven de €100,- Binnen 3 werkdagen verzonden

De 6 lekkerste paascocktails op een rijtje

Tijdens Pasen doen we natuurlijk niets liever dan uitgebreid lunchen, maar wat drink je daar nu eigenlijk bij? Wij hebben de 6 lekkerste paascocktails voor je op een rijtje gezet zodat jij dit weekend extra kunt genieten van jouw paasmomentje.

1. Mimosa

De Mimosa is een verfrissende cocktail op basis van verse jus d’orange, triple sec en mousserende wijn. Dit simpele cocktailrecept zet je in een handomdraai op tafel. De Mimosa is dan ook uitermate geschikt als brunch cocktail!

Nieuwsgierig geworden naar het recept? Klik dan snel hier!

Mimosa

2. Bellini

De Bellini is een klassieke cocktail op basis van perzik. Deze cocktail afkomstig uit de Italiaanse stad Venetië en is vernoemd naar de Venetiaanse schilder Giovanni Bellini vanwege de oranje kleuren die hij in zijn schilderijen verwerkte. De cocktail is uitermate geschikt als aperitief door haar bruisende smaak.

Klik snel hier voor het recept van de Bellini 

3. Rossini

De Rossini is een zoete variant van de welbekende Bellini cocktail. Het recept van de Rossini dankt haar rode kleur door de toevoeging van verse aardbeien. Ook hier zorgt de mousserende wijn voor een verrassende touch!


Benieuwd geworden naar het recept? 
Klik dan snel hier!

4. Apricot Sour

De Apricot Sour is een wat sterkere cocktail. Deze cocktail is dan ook zeer geschikt wanneer je nog even gezellig wil tafelen na de paasbrunch. Het recept is een variant op de klassieke Whiskey Sour, maar door de vervanging van whiskey met abrikozenlikeur ontstaat er een heerlijk zoete smaak.

Ben je benieuwd geworden naar het recept van de Apricot Sour? Klik dan snel hier!

Toch liever het traditionele recept met whiskey? Klik dan hier!

5. Gele Peter 0%
Liever geen alcohol? Kijk dan eens naar het recept van de Gele Peter! Dit recept is gemakkelijk te maken en is een bekend drankje in de golfwereld. De combinatie van verse jus d’orange en bitter lemon zorgt voor een sprankelende smaak. Garneer de cocktail met een schijfje sinaasappel en je zet een feestelijk drankje zo op tafel!


Nieuwsgierig geworden naar het recept?
Klik dan snel hier!

6. Safe Sex on the Beach 0%

Ook het recept van de Safe Sex on the Beach is een verrassende mocktail. Dit recept vergt iets meer voorbereiding dan voorgaande recepten, maar het resultaat mag er dan ook zeker wezen! De laagjes die ontstaan door het zorgvuldig prepareren van de cocktail zorgt voor een echt indrukwekkend ogend drankje!

Benieuwd naar het recept van de Safe Sex on the Beach? Klik dan snel hier!

Liever een Sex on the Beach met alcohol? Klik dan hier!