Geniet van gratis verzending boven de €100,- Binnen 3 werkdagen verzonden

Bruisend het nieuwe jaar in!

Traditioneel wordt oud en nieuw gevierd met champagne. MIXEM heeft daarom de lekkerste champagne cocktails voor jou op een rijtje gezet zodat jij bruisend het nieuwe jaar in kan gaan!

1. Kir Royal
De Kir Royal is bij velen een klassieker wanneer het gaat om een feestelijk drankje om mee te starten. Door de toevoeging van een vleugje Crème de Cassis smaakt de champagne wat zoeter dan dat je gewend bent en heeft de cocktails een feestelijke roze kleur.
Nieuwsgierig geworden naar het recept? Klik dan snel hier!

P.058 Kir Royal


2. French 75

De French 75 is een van MIXEM’s favoriete cocktails. De Champagne wordt gecombineerd met fris citroensap en suikersiroop waardoor deze cocktail niet te zwaar valt. 
Nieuwsgierig geworden naar het recept? Klik dan snel hier!

P.013 French 75


3. Limonsecco

De Limonsecco is net als de Kir Royal een cocktail die vaak tijdens feestelijke gebeurtenissen wordt gedronken. De cocktail is een combinatie van Limoncello en Prosecco waardoor deze verrassend zuur van smaak is.
Nieuwsgierig geworden naar het recept? Klik dan snel hier!

P.060 Limonsecco


4. Black Velvet

Durf jij de Black Velvet aan? Deze cocktail gemaakt met maar twee ingrediënten is uniek door zijn intens zwarte kleur! Een combinatie van Guinness en Mousserende wijn zorgt voor een bijzonder smakelijke maar zware cocktail!?
Nieuwsgierig geworden naar het recept?  Klik dan snel hier!

P.043 Black Velvet


5. Green Tea & Ginger Sangria
Liever een alcoholvrije cocktail om het nieuwe jaar mee in te luiden? Kijk dan is naar het recept van de Green Tea & Ginger Sangria! Deze cocktail kun je van te voren al goed voorbereiden en is net als een originele Sangria te delen met jouw vrienden en familie.
Benieuwd naar het recept van de Green Tea & Ginger Sangria? Klik dan snel hier!

P.059 Green tea & Ginger Sangria 0%