Brandy Alexander

Glas: champagne coupe
Smaak: zoet
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Setting: winter, relax
Ingrediënten
Cocktail
- 30 ml brandy
- 30 ml crème de cacao (dark)
- 30 ml niet geklopte slagroom
- ijs
Garnering
- nootmuskaat (gemalen)
Equipment
- barmaatje
- shaker
- strainer
Hoe MIX je ‘EM?
- Koel het glas voor door deze in de koelkast of vriezer te zetten. Eventueel kan er ook tijdelijk ijs in worden gedaan kort voor gebruik.
- Vul een shaker met ijs.
- Voeg 30 ml brandy en 30 ml crème de cacao (dark) toe.
- Schenk 30 ml niet geklopte slagroom in de shaker.
- Shake grondig totdat er een frost laagje ontstaat aan de buitenkant van de shaker.
- Strain de cocktail in het gekoelde glas, hierbij blijft het ijs achter in de shaker.
- Besprenkel wat gemalen nootmuskaat over de cocktail als garnering.
Deel het resultaat met ons en je vrienden met
#MIXEMcocktails op Instagram of Facebook!