Bellini:
4 glazen

Glas: champagne flûte

Smaak: zoet

Moeilijkheidsgraad: makkelijk

Setting: zomer, party, 
                 romantisch

Ingrediënten

Cocktail

  • 2 perziken
  • ½ fles mousserende wijn
  • 6 gram vanillesuiker

Garnering

  • half schijfje sinaasappel

Equipment

  • blender
  • barlepel
  • grote kan

Hoe MIX je ‘EM?

  1. Start met het ontvellen van de perziken. Dat doe je door ze een paar minuten te wellen in kokend water.
  2. Halveer de perziken en verwijder de pit.
  3. Doe er 15 de perziken in een blender en maal deze samen met 6 gram vanillesuiker tot een fijne puree.
  4. Schenk de puree en 50 ml mousserende wijn in een grote kan en roer dit met een barlepel tot één geheel.
  5. Verdeel het mengsel over de 4 glazen en vul deze aan met de mousserende wijn.

 

Deel het resultaat met ons en je vrienden met
#MIXEMcocktails op Instagram of Facebook!