Bellini:
4 glazen

Glas: champagne flûte
Smaak: zoet
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Setting: zomer, party,
romantisch
Ingrediënten
Cocktail
- 2 perziken
- ½ fles mousserende wijn
- 6 gram vanillesuiker
Garnering
- half schijfje sinaasappel
Equipment
- blender
- barlepel
- grote kan
Hoe MIX je ‘EM?
- Start met het ontvellen van de perziken. Dat doe je door ze een paar minuten te wellen in kokend water.
- Halveer de perziken en verwijder de pit.
- Doe er 15 de perziken in een blender en maal deze samen met 6 gram vanillesuiker tot een fijne puree.
- Schenk de puree en 50 ml mousserende wijn in een grote kan en roer dit met een barlepel tot één geheel.
- Verdeel het mengsel over de 4 glazen en vul deze aan met de mousserende wijn.
Deel het resultaat met ons en je vrienden met
#MIXEMcocktails op Instagram of Facebook!